Zaterdag 27 juli

17u30 Show clown Cobe en Jojo

17u30 Ganzenfanfare

19u00 Opstijgen van de luchtballonnen

19u45 Demo modelballonnen

20u00 The Starlings

21u30 Level Six

22u30 Nightglow

 
Aankondiging 34e AVS Balloonmeeting Stad Eeklo - Radio 2
00:00 / 00:00
 

De sensatie op elk theaterfestival. Een tamboer, een tamboer-maître en een groep Toulouser ganzen zijn de exquise ingrediënten van deze grandioze act. Gelardeerd met tromgeroffel, gefluit, gegak en andere muzikale klanken marcheren ze door ons festivalterrein.

Zaterdag | 17u30

Ganzenfanfare

Tientallen warme luchtballonnen, waaronder een aantal special shapes, maken zich klaar voor een ballonvaart boven het Meetjesland en stijgen vervolgens op.

Meevaren kan: meer informatie vindt u hier.

Zaterdag en zondag | 19u

Opstijgen van de luchtballonnen

Een tiental modelballonnen worden voorgesteld aan het publiek.

Zaterdag | 19u45 en zondag | 18u45

Demo modelballonnen

The Starlings is een nieuwe band bestaande uit Tom Dice en Kato Callebaut. Twee singer-songwriters bundelen hun krachten & passie voor muziek én voor elkaar. Ze brengen rootsy popmuziek, met een akoestische feel & harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die op een wijze de val & hoogtepunten van de liefde en het leven belichten.

Zaterdag | 20u

The Starlings

Level Six is één van de hipste partybands van het moment!
Originele medleys en de grootste hits van de voorbije jaren. Een optreden van Level Six is van begin tot eind pure ambiance! Verwacht je in de nieuwe set 2019 aan een heleboel special e¢ ects! Jo Hens (Niko uit Familie) & Katerine Avoustakis (VTM, Winnares Star Academy, …) zorgen samen met 4 professionele muzikanten voor interactie, top-entertainment, Non-stop hits en de lekkerste/dansbare riffs. Tijdens elk concert brengen ze covermedleys uit verschillende genres: van Beyonce tot Gustavo Lima en van Netsky tot Black Eyed Peas.

Zaterdag | 21u30

Level Six

Het verlichten van de ballonnen op het ritme van hedendaagse muziek is een succes bij het publiek. De reacties van het publiek het voorbije jaar overtuigden ons om dit jaar opnieuw een nightglow te organiseren.

Zaterdag | 22u30

Nightglow

Bij het krieken van de dag stijgen een tiental ballonnen op voor een ochtendvaart boven het Meetjesland.
Meevaren kan: meer informatie vindt u
hier.

Zondag | 5u30

Ochtend ballonvaart

met oa Rita Roelandt (The Voice Senior), Yves Seghers, Sha-Na, The Starlings, Udo, ...

Zondag | 15u

Muziekspecial van Stories TV

Inmiddels staan Chris, Gunther en Davy bijna 15 jaar samen op het podium. Overal waar de drie heren zich vertonen, wordt een feestje gebouwd. Want daar staan ze garant voor: 100% feest!

Ondertussen zijn De Romeo’s uitgegroeid tot misschien wel de populairste Vlaamse schlager- en ambiancegroep ooit. Geen feesttent, zaal of arena die kan weerstaan aan hun opzwepende medleys en eigen hits. De Romeo’s op het podium, da’s een echte live jukebox, vol met de populairste meezingers en klassiekers van vroeger tot nu.

Zondag | 17u30

De Romeo's

Dansschool Movimento staat onder de artistieke leiding van professioneel danseres en choreografe Talitha De Decker. Haar choreografisch werk bij gerenommeerde productiehuizen (o.a. Fabuleus) wordt in binnen- en buitenland geprogrammeerd.

Zondag | 18u10

Dansact dansschool Movimento

Deze live band neemt je mee naar de tijd waarin de mannen nog galant waren, de vrouwen onweerstaanbaar en de muziek onovertroffen. Een avond met Fifties Fever is swingen en jiven op onvervalste swing, surf en rock’n roll.

Zondag | 20u

Fifties Fever

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meetjeslandse Balloonmeeting vzw

m: +32 477 340923